XIIº MEMORIAL ANTONIO MIGUEL RAMÍREZ

Adrià Pericas (Jufré-Vic ETB), guanyador final

(12-09-2021)

Un any mes el Memorial Antonio Miguel Ramirez, per la categoria de Cadets, no a desegut, donat que el bon nivel dels participants i el seus equips han donat un bon espectacle, tambè a contribuit el nou tram de terra (sterrato), que a donat si mes no una vistositat i tambè dificultat als participants. La selecció de Navarra a posat el espectacle siguen l'equip mes competitiu i atacant de tots, però finalment Adrià Pericas (Jufré - Vic ETB), a fet valdre la seva exibició pujan al Castell de Begur en la primera etapa i amb la segona, controlan tot sol els atacs constants dels seus contricants amb opció a la victoria final.

C R Ó N I C A :  1ª etapa 11.09.2021

El jove ciclista de Tona, Adrià Pericas ha guanyat la 1a etapa del XII Memorial Antonio Miguel Ramirez, amb sortida i arribada al Castell Mil·lenari de Begur. Una etapa molt dura, on a la primera de les tres ascensions a Begur, ha marxat un grup de 4 corredors, format pel vencedor Pericas(Jufré VIC-ETB) , Ostiz (Selecció Navarra), Montserrate (Vilanova) i Cano (Purito-Tadesan).

Aquests corredors han anat augmentant diferències fins la pujada final als Valls de Begur, on Pericas ha marxat sol per arribar amb més d'un minut i mig al Castell de Begur.

Demà es decidirà la general a Palafrugell, en una etapa per a corredors de clàssiques, planera i amb algun tram de sorra que posarà dificultat als corredors.

C R Ó N I C A :  2ª etapa 12.09.2021

ADRIÀ PERICAS GUANYA EL XII MEMORIAL ANTONIO MIGUEL RAMIREZ I ROGER PARETA LA SEGONA ETAPA

Adrià Pericas (Jufré-Vic ETB) ha guanyat la general del XII Memorial Antonio Miguel Ramirez. Després de guanyar ahir a Begur, avui ha pogut mantenir el marge que tenia amb el corredor de la Selecció de Navarra, Raul Ostiz, que ha sigut el gran animador de l'etapa d'avui.

Ostiz ha atacat en moltes ocasions, fins que finalment s'ha fet l'escapada decisiva, juntament amb Roger Pareta (Purito-Tadesan) i Pau Magrià (Vilanova-Sagalés). Aquests tres s'han disputat el final a Palafrugell, i Pareta ha estat el més ràpid. El pilot ha arribat a 30 segons, i Pericas ha mantingut el liderat.

Crónica: Toni Miguel / CC.Palafrugell
Fotos: Dani Salvá / CC. Palafrugell

CLASIFICACIONES ADJUNTAS A LA NOTICIA > > > > 

Noticia patrocinada por :

Adriá Pericas (Jufré - Vic ETB), escapado en la 1º etapa
Podio con todos los vencedores
Adriá Pericas (Jufré - Vic ETB), escapado en la 1º etapa
Podio con todos los vencedores
DOCUMENTOS ADJUNTOS A LA NOTICIA